BEL ONS  0183 50 00 76

Jensz P060 Twinline

Schuifwanden

Specificaties

Hardglazen schuifdeuren zijn een elegant visitekaartje van uw interieur. Daarbij is het wel belangrijk dat de wand naast de glazen deur voldoende ruimte biedt om hem open te schuiven.

De Jensz P060 Twinline biedt de ideale oplossing voor smalle wanden, wand de Jensz P060 Twinline schuifdeuren schuiven naast elkaar bij het openen en nemen daardoor weinig ruimte in beslag. Bij een gewone schuifdeur mag de doorgang niet breder zijn dan de wand waar het schuifpaneel bij het openen voor wordt geschoven.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Afspraak maken 0183 - 500 076

Brochure

Download de brochure voor meer informatie.

Download brochure

Bij de Jensz P060 Twinline kan de doorgang twee keer zo breed zijn dan de wand. Om dit mogelijk te maken, worden de schuifpanelen in een dubbele looprail gehangen, waardoor ze naast elkaar openschuiven. Hierdoor is de Jensz P060 Twinline de beste keus om kleine ruimtes te scheiden, zoals keukens, gangen, badkamers of kantoren.

De Jensz P060 Twinline kan echter ook als tussenwand worden gebruikt door bijvoorbeeld vier schuifpanelen – eventueel tussen twee vaste zijpanelen – zo te plaatsen, dat ze bij het openschuiven twee derde van de breedte van het vertrek als doorgang vrij laten.

Alles is mogelijk

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Jensz

Passie voor interieur en design!

Copyright © Jensz   |   Ontwerp: MM