Jensz P80 Automatic

Schuifdeuren

Specificaties

Jensz heeft een grote diversiteit aan verschillende schuifdeursystemen voor u in het programma. Of u nu op zoek bent naar een echt design schuifdeursysteem (Jensz Point), een dubbel schuifdeursysteem (Jensz P060 Twinline), een automatische schuifdeur (Jensz P80 Automatic) of een normaal handbediend schuifdeursysteem die zeer strak is vormgegeven (Jensz P060 / Jensz P120 / Jensz P150).

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

     Afspraak maken       0183 - 500 076

Brochure

Download de brochure voor meer informatie.

     Download brochure

De Jensz P80 Automatic is de ideale schuifdeur voor in uw woning. In de automatische modus opent de schuifdeur na een impuls en sluit na een individueel instelbare openingstijd automatisch. Dit creëert een discreet gevoel van welbehagen, rust, comfort en warmte in uw ruimte. Impulsen kunnen worden gegeven door een bewegingsmelder, een schakelaar, een radiografische afstandsbediening en/of Push & Go.

De automatische sluitbeweging kan tijdelijk worden gestopt door twee keer kort achter elkaar op de schakelaar te drukken, met behulp van de afstandsbediening of door de deur tijdens de eerste centimeters van de sluitbeweging met een handbeweging te stoppen. De schuifdeur blijft zo lang openstaan totdat de automatische modus door een nieuwe impuls opnieuw wordt geactiveerd. Dit kan handig zijn in situaties waarin tijdelijk veel heen en weer wordt gelopen en het voortdurend openen en sluiten van de deur lastig is (bijvoorbeeld bij een feestje).

In de automatische modus kunt u bovendien kiezen of geïnstalleerde bewegingsmelders geactiveerd of gedeactiveerd moeten zijn, om onder meer te vermijden dat huisdieren zonder toezicht een ruimte binnengaan. In de halfautomatische modus opent de schuifdeur alleen als de gebruiker een impuls geeft via de schakelaar, de radiografische afstandsbediening of Push & Go. Eventueel geïnstalleerde bewegingsmelders blijven inactief. De schuifdeur blijft in deze modus zo lang openstaan tot een nieuwe impuls wordt gegeven. Hierdoor beweegt de deur zich in de halfautomatische modus alleen als de gebruiker er zicht op heeft.

De halfautomatische modus kan zinvol zijn als er personen in huis zijn die een bijzondere bescherming behoeven, zoals kleine kinderen. De automatische schuifdeur kan altijd worden overgeschakeld op handmatige bediening en dan als een gewone schuifdeur – zonder aandrijving – worden bediend.

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Jensz

Uw betrouwbare partner in glas en glastoepassingen

Copyright © Jensz   |   Ontwerp: MM