Jensz Biloba

Pendeldeuren

Specificaties

Jensz heeft een breed assortiment met verschillende pendeldeur systemen. Zo is de Jensz Biloba (zelfsluitende scharnier aan de wand) zeer geschikt voor toepassing als er vloerverwarming aanwezig is, je hebt voor dit systeem namelijk geen uitsparing in de bodem nodig.

In onze brochure Jensz Pendeldeuren komen diverse scharnieren voor gebruik in binnen en buiten deuren aan bod. Deze scharnieren zijn allemaal stuk voor stuk zelfsluitend en hebben allemaal een instelbare sluitsnelheid.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Afspraak maken 0183 - 500 076

Brochure

Download de brochure voor meer informatie.

Download brochure

Met de pendeldeuren van JENSZ is de installatie van vloerveren of deursluiters niet nodig, terwijl het voordeel van het sluitautomatisme evengoed behouden blijft. De sluitsnelheid is instelbaar. Sommige modellen zijn voor deuren met aanslag, andere voor doordraaiende deuren. Ze zijn internationaal gepatenteerd en voor meer dan 1 miljoen open-/dichtcycli getest.

JENSZ. De automatische hydraulische scharnieren hebben de TÜV-certificering volgens EN 1154 ontvangen waardoor ze in alle opzichten gelijkgesteld worden aan vloerveren, hoewel ze een hoger rendement hebben (meer dan 90 % voor de scharnieren tegenover de 50-60 % van de traditionele vloerveren).

Wilt u meer weten?

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Jensz

Uw betrouwbare partner in glas en glastoepassingen

Copyright © Jensz   |   Ontwerp: MM