Ontvangstpaviljoen Steenfabriek Vogelensangh

Referentie.

Ontvangstpaviljoen Steenfabriek Vogelensangh

In opdracht van Bedaux de Brouwer Architecten in Goirle, realiseerde Jensz B.V. het interieur voor Ontvangstpaviljoen Steenfabriek Vogelensangh in Deest.

Toen het architectenbureau enkele maanden daarvoor door Vogelensangh werd benaderd een eigentijds paviljoen te ontwerpen, resulteerde dit in een ontwerp waarin zowel interieur als exterieur de tijdloze, ambachtelijke schoonheid van de handvormsteen tot zijn recht laten komen.

De intensieve samenwerking tussen Bedaux de Brouwer Architecten en Jensz B.V. leidde tot een ambachtelijk, op maat gemaakt interieur inclusief handgemaakt meubilair, glazen wanden en akoestische voorzieningen.

Het interieur kenmerkt zich door gewelfde metselwerk plafonds, geïnspireerd op de traditionele ringoven met ruimte scheidende kastenwanden waarin luchtbehandeling, akoestische voorzieningen en verlichting integraal zijn opgenomen.

Deze bijzondere samenwerking en de liefde en passie waarmee dit project gerealiseerd werd, bleef niet onopgemerkt.

Op donderdag 14 juni jl. won Bedaux de Brouwer Architecten de Herengracht Industrie Prijs 2018 unaniem, voor zowel exterieur als interieur. De breed georiënteerde jury roemde het ontwerp vanwege de liefde, het ambacht en de gelaagdheid. De jury was tevens onder de indruk van de gedeelde passie en het onderlinge vertrouwen tussen de architecten en opdrachtgevers.

Wilt u meer informatie over dit project of bent u benieuwd hoe wij onze liefde en passie voor ambacht en interieur in uw project kunnen toepassen? Neem dan contact op met Erick de Roon op telefoonnummer: +31(0)610084525 of stuur een email: erick@jensz.nl

Fotocredits: Bedaux De Brouwer Architecten/ Ontvangstpaviljoen Steenfabriek Vogelensangh

Wilt u Meer weten over dit project?

Neem dan contact met ons op.

     Afspraak maken       0183 - 500 076

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Jensz

Uw betrouwbare partner in glas en glastoepassingen

Copyright © Jensz   |   Ontwerp: MM