BEL ONS  0183 50 00 76

Over ons

Wie is Jensz?

Ons team bestaat uit verschillende mensen met uiteenlopende kwaliteiten. Maar één ding hebben wij gemeen: onze passie voor interieur en design!

Van a tot z een Duidelijk traject

Altijd Één aanspreekpunt

installatie door Eigen monteurs

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van interieur en specialisme op het gebied van interieurglas, kunnen wij vrijwel iedere klantenwens omzetten in een praktisch en schitterend ontwerp op maat.

Al onze producten worden op maat gemaakt. Door de talloze opties van materialen, afwerkingen en designs heeft u altijd een product dat bij uw interieur past. Natuurlijk helpen wij u graag met de keuze en geven wij graag advies. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.


Onze missie
Jensz wil dat u zich thuis voelt, zowel in uw leefomgeving als op uw werkplek. Een interieur dat op uw wensen aansluit draagt hier aan bij. Daarom leveren wij onze producten op maat en op basis van uw wensen. Zo heeft iedere klant een uniek, exclusief maar praktisch ontwerp voor thuis en/of kantoor.

Onze visie
Doordat wij continue de trends binnen onze branche volgen en deze combineren met de vraag van onze klanten ontwikkelen wij steeds innovatieve producten voor een praktische maar schitterende oplossing voor uw interieur.

Alles is mogelijk

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Jensz

Passie voor interieur en design!

Copyright © Jensz   |   Ontwerp: MM