BEL ONS  0183 50 00 76

Jensz, voor uw wooninterieur

Blog & inspiratie.

Op onze website kunt u wooninterieur ideeën opdoen. Onder de categorie wonen vindt u onze producten voor de interieur van uw woonkamer, slaapkamer of voor de interieur van uw werkplek. Natuurlijk maken wij ieder woondesign op maat, zodat het altijd perfect aansluit op uw omgeving.

Spiegels op maat
Bij Jensz in Nieuw-Lekkerland heeft u keuze uit verschillende spiegels op maat. Het is mogelijk om uw spiegel in gekleurd glas te maken. Zo kunt u kiezen uit brons glas, helder glas of grijs glas. Voor een bijzondere spiegel is het mogelijk om een verlichte spiegel te kopen, zo ontstaat er een warm ledlicht in uw woonruimte. Wij kunnen ook een bronzen spiegel met gekleurde ledverlichting op maat maken. Hierdoor wordt uw spiegel een designstuk in uw slaapkamer of woonkamer. Wanneer u helemaal een bijzondere en unieke spiegel wilt, kiest u voor de Reflexo- Mirror TV. Wij verwerken dan een televisie in uw spiegel zodat u een spiegeltelevisie krijgt! De Mirror TV past niet alleen in uw woonkamer of slaapkamer, maar is ook een mooie toepassing op uw werkplek voor presentaties! Vraag vrijblijvend naar de prijs voor een spiegel televisie op maat

Glazen wanden op maat
Jensz is specialist in interieurglas! Wij hebben al veel ervaring met glazen wanden plaatsen. U heeft verschillende keuzes zoals glazen vouwwanden en glazen scheidingswanden. Met onze glazen panelen op maat kunnen wij aan veel wensen voldoen. Zo is het mogelijk om uw glazen wand in verschillende kleuren te leveren, zodat het aansluit op uw design of huisstijl.

Glazen deuren op maat
Of u een schuifdeur, pendeldeur of een opdekdeur of stompe deur voor binnen wilt: Jensz biedt de oplossing. Wij hebben verschillende glazen deuren in ons assortiment. Onze deuren maken wij naar uw wensen, zodat deze goed aansluiten op uw interieur. Daardoor zijn er tal van mogelijkheden en combinaties beschikbaar. Zo heeft u keuze uit verschillende kleuren glas en verschillende typen glas voor uw deur.

Glazen puien op maat
De glazen puien van Jens zijn veelzijdigheid en transparant. Hierdoor worden de glazen puien voor veel renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten gebruikt. De glazen puien worden altijd op maat gemaakt: zo past uw pui bij uw interieur of werkomgeving. De VG puien worden uitgevoerd in veiligheidsbeglazing, maar kunnen ook worden uitgevoerd met geluidswerende beglazing. Ook kunnen onze glazen puien worden voorzien van een eigen design of in matglas en is het mogelijk om een glazen pui met eigen logo te maken! Bezoek onze site voor de brochure glazen puien

Glas voor buiten en binnen
Zoekt u een glazen schuifwand voor het balkon of glazen terraswanden? Ons glas is geschikt voor zowel binnen als buiten. Daarom hebben wij ook glas voor uw veranda of voor een glazen balustrade. Met de toepassing voor terras, veranda of balkon haalt u meer licht in uw woonruimte of meer licht in uw werkplek. Zo kunt u binnen genieten van buiten!

Neem vrijblijvend contact met ons op via de website of bel naar 0183 – 500076.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Jensz

Passie voor interieur en design!

Copyright © Jensz   |   Ontwerp: MM