Glazen puien en glazen wanden van Jensz

Blog & inspiratie.

Dit keer lichten we één van onze specialiteiten uit: onze glazen puien en glazen wanden. Deze wanden zijn zowel voor woningen, winkels en kantoren toepasbaar. Naast glazen wanden heeft Jensz voor het interieur van uw badkamer, woonkamer, kantoor en kantine verschillende producten in het assortiment zoals doucheopstellingen en koffiemeubels.

Glazen pui
Of het nu een glazen pui voor een winkel of woning betreft, bij Jensz heeft u veel keuze omdat al onze puien op maat worden gemaakt. Hierdoor zijn wij in staat om delen van de pui in matglas te maken en kunnen wij uw pui voorzien van een afbeelding, foto of logo. Ook is er keuze uit verschillende soorten glas zoals veiligheidsglas of geluidsisolerend glas.

Glazen wanden
Opdat Jensz specialist is op het gebied van interieurglas kunnen wij onze glazen wanden op verschillende manieren toepassen. Op onze site vindt u meer informatie over onze glazen vouwwanden en glazen schuifwanden. Voor meer informatie over mogelijkheden en toepassingen kunt u contact met ons opnemen. Wij geven u graag advies over glazen wanden.

Glazen scheidingswanden
Met onze glazen scheidingswanden kunnen ruimten worden gescheiden of anders worden ingedeeld. Voor de afwerking van deze glazen wanden zijn veel verschillende opties denkbaar. De wanden van Jensz hebben een open en strak design. Hierdoor worden deze glazen scheidingswanden vooral gebruikt waneer licht en ruimte van belang zijn.

Glazen kantoorwanden
Onze glazen scheidingswanden worden veel toegepast in kantoren. Omdat onze glazen kantoorwanden strak en open zijn, worden deze vooral gebruikt om meer licht en ruimte in het kantoor te brengen. Onze kantoorwanden zijn in thermosisolerend en geluidswerend glas leverbaar. Ook is het mogelijk om beweegbare kantoorwanden te plaatsen. Zo kunt u verschillende ruimten combineren of juist afsluiten.

Glazen wanden op maat laten maken
Al onze glazen wanden worden voor u op maat gemaakt. Er zijn veel mogelijkheden bedenkbaar zowel in de afmetingen van uw glazen wand, maar ook in afwerking, montage en verschillende soorten glas. Zo heeft u keuze uit veiligheidsglas, geluidsisolerend glas of thermosisolerend glas. Ook is het mogelijk om uw logo op het glas te drukken of matglas te gebruiken. Omdat er zo veel opties zijn binnen het interieurglas, geven wij u graag persoonlijk advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de website of bel naar 0183 – 500076.

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Jensz

Uw betrouwbare partner in glas en glastoepassingen

Copyright © Jensz   |   Ontwerp: MM