BEL ONS  0183 50 00 76

Vijfhoekopstellingen

Fallopia 01 - 04

Specificaties

Bij een vijfhoek douchecabine is de douchebak of doucheruimte in de vorm van een vijfhoek en wordt op iedere rand van de douchebak of doucheruimte een wand of een deur geplaatst. De douchedeur kan op verschillende manieren openen, links, rechts of zelfs beide kanten via een dubbele deur. Zo creëert u een extra brede instap wat erg prettig kan zijn. De vorm en het gemak van de 5 hoek lijkt op die van een halfronde douchecabine. Eenvoudig instappen en onder de douche hebt u meer dan genoeg ruimte. In uitstraling brengt u ook iets unieks aan in uw badkamer. Jensz heeft voor u diverse vijfhoekopstellingen in het programma.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

     Afspraak maken       0183 - 500 076

Brochure

Download de brochure voor meer informatie.

     Download brochure

Fallopia 01
De Fallopia 01 is een vijfhoekopstelling bestaande uit een enkele deur gemonteerd met glas/glas scharnieren aan een vast paneel (in hoek 45 graden) die gemonteerd is met glasklemmen (niet mogelijk op een douchebak) en voorzien is van een stabilisatiestang. Aan de andere kant van de deur zit ook een vast paneel (in hoek 45 graden) die gemonteerd is met glasklemmen (niet mogelijk op een douchebak)

Fallopia 01
De Fallopia 02 is een vijfhoek opstelling bestaande uit een dubbele deur die beide gemonteerd zijn met glas/glas scharnieren aan een vast paneel (in hoek 45 graden) die gemonteerd zijn met glasklemmen (niet mogelijk op een douchebak) en voorzien zijn van een stabilisatiestang.

Fallopia 03
De Fallopia 03 is een vijfhoekopstelling bestaande uit een enkele deur gemonteerd met glas/glas scharnieren aan een vast paneel (in hoek 45 graden) die gemonteerd is in een Uprofiel en voorzien is van een stabilisatiestang. Aan de andere kant van de deur zit ook een vast paneel (in hoek 45 graden) die gemonteerd is in een Uprofiel.

Fallopia 04
De Fallopia 04 is een vijfhoek opstelling bestaande uit een dubbele deur die beide gemonteerd zijn met glas/glas scharnieren aan een vast paneel (in hoek 45 graden) die gemonteerd zijn in een Uprofiel en voorzien zijn van een stabilisatiestang.

Alles is mogelijk

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Jensz

Passie voor interieur en design!

Copyright © Jensz   |   Ontwerp: MM