BEL ONS  0183 50 00 76

Jensz Unica

Pendeldeuren

Specificaties

Jensz heeft een breed assortiment met verschillende pendeldeur systemen. Zo is de Jensz Unica (zelfsluitende onder en bovenschoen) zeer geschikt voor toepassing als er vloerverwarming aanwezig is, je hebt voor dit systeem namelijk geen uitsparing in de bodem nodig.

In onze brochure Jensz Pendeldeuren komen diverse scharnieren voor gebruik in binnen en buiten deuren aan bod. Deze scharnieren zijn allemaal stuk voor stuk zelfsluitend en hebben allemaal een instelbare sluitsnelheid.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Afspraak maken 0183 - 500 076

Brochure

Download de brochure voor meer informatie.

Download brochure

De Jensz Unica is oorspronkelijk ontworpen voor buitendeuren, maar door zijn minimaal formaat en design kan het in elke omgeving worden toegepast. Het onderscheidt zich door de eenvoudige en snelle installatie en is ook geschikt voor verlegd pivoterende toepassingen al dan niet in een hoek. Tevens is er voor dit scharnier geen uitsparing in de vloer noodzakelijk waardoor dit scharnier ook uitermate geschikt is voor toepassing in een ruimte waar vloerverwarming is verwerkt.

Met de pendeldeuren van JENSZ is de installatie van vloerveren of deursluiters niet nodig, terwijl het voordeel van het sluitautomatisme evengoed behouden blijft. De sluitsnelheid is instelbaar. Sommige modellen zijn voor deuren met aanslag, andere voor doordraaiende deuren. Ze zijn internationaal gepatenteerd en voor meer dan 1 miljoen open-/dichtcycli getest.

JENSZ. De automatische hydraulische scharnieren hebben de TÜV-certificering volgens EN 1154 ontvangen waardoor ze in alle opzichten gelijkgesteld worden aan vloerveren, hoewel ze een hoger rendement hebben (meer dan 90 % voor de scharnieren tegenover de 50-60 % van de traditionele vloerveren).

Alles is mogelijk

Wij geven u graag persoonlijk advies.

Contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Jensz

Passie voor interieur en design!

Copyright © Jensz   |   Ontwerp: MM